Kapper Epe

Heren kapper Epe

Kapper Epe

Sinds begin 2022 heb ik mijn eigen kapperszaak mogen openen in het dorp Epe. Als jong persoon droomde ik er al van om mijn eigen kapsalon te hebben en momenteel zijn dat er zelfs twee. Dagelijks proberen mijn team en ik onze gasten een fijne en unieke knip ervaring te bieden. Dit doen wij middels onze werkwijze, door te luisteren naar jouw wensen en met behulp van onze ervaring, bieden wij iedereen een fantastisch kapsel. Een tevreden klant is goud waard en dat is waar Sher Barbers naar toe streeft. Via onze website maak je gemakkelijk en snel een afspraak met een van onze barbiers naar keuze.

Herenkapper Epe

Sher Barbers is dé kapper in Epe waar kwaliteit en detail het verschil maken. Mijn team en ik hebben jarenlange ervaring in het kappersvak en bezitten de nodige cursussen. Met dank aan onze ervaring en de passie voor het vak bieden wij elke man en jongen een tevreden kapsel. Je bent bij ons welkom voor een knippen van je haar, het bijwerken van jouw baard of een geheel verzorgde barbier behandeling. Wij knippen alle herenmodellen van traditionele stijlen tot een moderne fade.

Sher Barbers team foto

Onze prachtige kapsalon in Epe

Midden in het centrum van Epe vind je onze prachtige kapperszaak. Waar wij dagelijks onze gasten ontvangen voor een traditionele barbier ervaring. Wij werken uitsluitend met professionele haarverzorgingsproducten en apparatuur. Deze haarverzorgingsproducten kun jij ook voor thuis aanschaffen bij onze kapsalon in Epe. Tevens hebben wij naast een kapperszaak in Epe ook een haarstudio in het centrum van Twello, waar wij naast mannen ook vrouwen knippen.

Sher barber Epe
Barbier Epe

Kom langs bij onze kapperszaak Epe

Wij nodigen je uit om langs te komen in onze prachtige kapperszaak in Epe. Waar je onder het genot van een heerlijke kop Starbucks koffie wordt geknipt door een van onze vakkundige barbiers. Maak direct via de onderstaande button een afspraak! Liever telefonisch een afspraak maken? Bel dan naar 0578 847658 en hopelijk tot snel bij dé kapper in Epe.