TARIEVEN GENTELMENS


Haircut gentelmens – €24,95

-Na uw ontvangst met een kopje koffie of cappuccino van Starbucks komt een adviesgesprek met uw barbier over uw haar. Vervolgens wordt uw haar zorgvuldig geknipt, en in model geföhnd.

Students

Knippen & föhnen– €21,95
Op vertoon van studentenpas

– COMBO –

Haircut & beard trim and shave –€44,95

-Na een adviesgesprek met uw kapper wordt uw haar geknipt en geföhnd, dat kost €24,95. daarna beginnen we met uw baard in model knippen of trimmen, dan komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Daarna beginnen we met de baard scheren ( aflijnen ) met een mes en zeep en/of shave gel zoals vroeger. Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.

Haircut & beard trim only –€34,95 

-Na een adviesgesprek met uw kapper wordt uw haar geknipt en geföhnd, dat kost €24,95. daarna beginnen we met uw baard in model knippen of trimmen. Uiteindelijk gebruiken we verzorgingsproducten die zorgen voor een relaxe eind.

Little Gentlemen

Kinderen t/m 10 jaar – €18,95

-Kinderen jongens t/m 10 jaar. Uw kind wordt met liefde en zorg geknipt. Na het knippen krijgt uw kind nog een kleinigheidje.


Kinderen t/m 15 jaar – €22,95
-Na uw ontvangst met een kopje koffie of cappuccino komt een adviesgesprek met uw kapper over uw haar. Vervolgens wordt uw haar zorgvuldig geknipt, en in model geföhnd.

Beard trim & shave €20

-Na een adviesgesprek met uw barbier wordt uw baard in model geknipt of getrimd, dan komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Daarna beginnen we met de baard scheren ( aflijnen ) met een mes en zeep en/of shave gel zoals vroeger. Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.

Beard shave €20

-In het begin komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Uw baard wordt geschoren met een mes en zeep en/of shave gel.

Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.More

Kort haar scheren met mes of tondeuse – €19

Zij- en achterkant – €20

Haar wassen & massage – €5

GRATIS BEHANDLINGEN VOOR ONZE KLANTEN.

-Contouren bijwerken  – € Gratis

-Altijd welkom voor een lekkere kopje koffie.