Het team kapper Epe

TARIEVEN GENTELMENS 

U kunt bij ons ook met 25% korting geknipt of geschoren worden door onze junior barbiers.

Kijk voor de beschikbaarheid op onze online agenda.

Na uw ontvangst met een kopje koffie van onze koffiebonen Starbucks, zal uw kapper uw wensen goed met u gaan overleggen en hun best doen om u blij de deur uit sturen.Haircut gentelmens – €31

-Na uw ontvangst met een kopje koffie van Starbucks komt een adviesgesprek met uw barbier over uw haar. Vervolgens wordt uw haar zorgvuldig geknipt, en in model geföhnd.

Students

Knippen & föhnen– €29
Op vertoon van studentenpas

kort met tondeuse €22.5

Hele haar kort met tondeuse voor mannen die weinig haar hebben en het netjes willen opscheren.

– COMBO –

Haircut & beard trim and shave –€53

1 uur behandeling

-Na een adviesgesprek met uw kapper wordt uw haar geknipt en geföhnd, dat kost €26. daarna beginnen we met uw baard in model knippen of trimmen, dan komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Daarna beginnen we met de baard scheren ( aflijnen ) met een mes en zeep en/of shave gel zoals vroeger. Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.Little Gentlemen 


Kinderen bij ons krijgen evenveel tijd als volwassenen.
Kinderen t/m 12jaar – €25

KINDEREN KRIJGEN EVENVEE TIJD ALS VOLWASSENEN.

Beard trim & shave € 27,5- / 22,- i.c.m. knippen

-Na een adviesgesprek met uw barbier wordt uw baard in model geknipt of getrimd, dan komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Daarna beginnen we met de baard scheren ( aflijnen ) met een mes en zeep en/of shave gel zoals vroeger. Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.

Beard shave € 27,5- / 22,- i.c.m. knippen

-In het begin komt een hete handdoek op uw baard en gezicht. Uw baard wordt geschoren met een mes en zeep en/of shave gel.

Uiteindelijk als finishing komt weer de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind.

Baard & Haar Contouren bijwerken €36

We beginnen met uw haar contouren bijwerken. Dan wordt uw baard in model geknipt of geschoren, daarna beginnen we met de baard scheren ( aflijnen ) met een mes en zeep en/of shavegel. Uiteindelijk als finishing de hete handdoek en verzorgingsproducten zorgen voor een relaxe eind. Baard trimmen / scheren €20 contouren bijwerken €12. Totaal €30.

More

-Haar wassen & massage – €4

-U bent altijd welkom voor een lekkere kopje koffie van Starbucks koffiebonen .

.