Wie zijn wij?

Ervaren heren kappers, waar detail en kwaliteit het verschil maakt waar jij naar opzoek bent.

Een tevreden klant is goud waard. Onder dit motto combineren we het vakmanschap, en de kwaliteit.

Ik ben Shervan Sedo en ik ben de eigenaar van Sher Barbers in Epe en Sher kappers in Twello. Met meer dan 12 jaar ervaring als haarstylist en barbier. Mijn collega Sam heeft meer dan 15 jaar ervaring als Barbier en en heeft bij verschillende kapsalons  en barbershops gewerkt. Dus weten we zeker dat elke man bij ons een fantastisch kapsel kan ervaren.
Ik heb lang gedroomd over een Barbershop waar de man kan genieten van zijn bezoek bij zijn Barbier.
Verder heb ik diverse kappersopleidingen en cursussen in Nederland succesvol afgerond.

Mijn team: Sam, Mido, dennis, Amin en ik gaan voor het beste resultaat en krijgt u gratis adviezen voor en over uw haar, baard en wenkbrauwen.

Met meer dan 15 jaar kapperservaring bieden wij jou dé ultieme “lifestyle” barbershop. Een plek waar u uw haar kunt laten knippen, baard in model trimmen of scheren en uw kinderen kunt laten knippen. Je kunt verder genieten van een (gratis!) Starbucks koffie en een gezellig praatje.

Sher barbers knipt van traditionele stijlen met schaar of tondeuse tot de nieuwste fades en technieken. Dit alles natuurlijk nog steeds tegen realistische prijzen!

Onze professionele barbiers zijn gespecialiseerd in elk haartype en elke lengtes. Wij helpen u uw gewenste kapsel te bereiken en adviseren u over het beste passende kapsel of baard trimmen die bij uw hoofdvorm en haartype past.

Shervan

Shervan

Sam

Sam

Mido

Mido

Chello

Chello

Dennis

Dennis

Laila

Laila